NES miHealth

De NES miHealth is een apparaat ter grote van een smartphone die je in kunt stellen op een bepaalde frequentie. De NES miHealth maakt gebruik van subtiele elektro magnetische velden en bio-elektrostimulatie om het lichaam van informatie te voorzien. Informatie die nodig is om het naar zijn natuurlijke staat van welzijn terug te laten keren – de staat van waaruit herstel begint.

Bij balansverstoringen biedt de NES miHealth uitkomst om deze snel te herstellen. Het helpt bij spierklachten, hoofdpijn, slaapproblemen voedselintoleranties, slijmbeursontstekingen. Maar ook bij burn out, ms, reuma, en nog veel meer.

Dit systeem geeft snel en langdurig resultaat.

Topsport

Op dit moment wordt de NES miHealth al veel toegepast in de topsport: de medische staf van eredivisie voetbalclub Heerenveen en Cambuur, de Duitse Bundesligaclub HSV, het Nederlands Shorttrack team, de Britse atlete Tasha Danvers en het Hongaars Olympisch team passen het reeds toe en zijn zeer positief over hun ervaringen. Elke dag presteren is topsport, ook in het bedrijfsleven. Door het creëren van de juiste omstandigheden, worden optimale,duurzame prestaties geleverd.