Jochem Wubbeling

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Jochem Wubbeling. Het menselijk lichaam heeft mij altijd geboeid. Vandaar dat in de zomer van 2012 begonnen was aan de opleiding fysiotherapie aan de Hanzehogeschool te Groningen, waarvan ik in 2016 ben afgestudeerd.
Tijdens mijn studie fysiotherapie ben ik steeds enthousiaster en nieuwsgieriger geworden naar de werking van ons lichaam. Vragen als waarom ontstaat een klacht en hoe kom ik er weer van af, daar kreeg en krijg ik nog steeds veel energie van.
Al snel na het afstuderen merkte ik dat het lichaam nog fascinerender en ingewikkelder in elkaar zit dan ik durfde te vermoeden. Ik wilde hier natuurlijk alles van afweten en kwam terecht bij het beroep osteopathie waardoor ik mij in 2017 aan de IAO heb ingeschreven.
Hopelijk mag ik de osteopathiestudie in 2021 afronden en in de tussentijd erg genieten van het beroep als fysiotherapeut, werkzaam bij Fysio4U te Sneek en Fysiotherapie Ronny Eijer te Bolsward.

Hopelijk heeft u geen fysiotherapeut nodig, dus een ‘’misschien tot snel’’ is een beetje gek. Maar mocht u toch fysiotherapie nodig hebben, dan help ik u graag!

hartelijke groet,
Jochem Wubbeling