Martijn van der Werf

Ik ben in 2006 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool van Utrecht. Daarvoor heb ik het Cios in Heerenveen gedaan en afgerond met het hoofdvak sportschoolhouder en vervolgens tijdens mijn studie gewerkt als fitnessinstructeur.

Na een paar jaar als algemeen oefentherapeut te hebben gewerkt ben ik mij in 2008 gaan specialiseren als functioneel manueel therapeut. Daarnaast is op een gegeven moment mijn intresse gewekt voor zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten en heb ik mij middels een verdiepingscursus hierop toegelegd en ik mijn kennis en ervaring kan delen met mijn collega Ellen.

In 2012 heb ik de post-HBO opleiding arbeidstherapie afgerond zodat ik ook gerichter mijn diensten kan verlenen bij arbeidsgerelateerde klachten, die mogelijk op het werk ontstaan zijn of invloed hebben op het werken. Immers werken moeten we steeds langer en kunnen met de tijd de nodige klachten met zich meebrengen.

Kwaliteit van zorg betekend voor mij aandacht voor de patiënt en hierin samen op een eerlijke en open manier naar een oplossing gaan zoeken zodat je weer midden in je eigen kracht kan staan.

In mijn vrije tijd sta ik graag op de squashbaan, ben ik aan het basketballen met vrienden en ben ik in de sportschool te vinden.

Tijd doorbrengen met vrienden is voor mij ook een ontspanning… Good friends… Good food… Good time.. is mijn motto!

Daarnaast vind ik het leuk om op zijn tijd iets van de wereld te zien en nieuwe culturen te ervaren.

Naam Martijn van der Werf
Functie Oefentherapeut Cesar, Bedrijfsoefentherapeut