Wieke de Groot

Sinds januari 2011 werk ik met veel plezier als fysiotherapeut voor Fysio4U. Naast mijn reguliere werk in de praktijk geef ik hier op maandagmiddag de stoelyoga. Verder werk ik twee dagdelen in de week in de Parkflat. Hier kom ik bij de mensen aan huis en probeer hen in hun thuissituatie advies te geven. Ook heb ik naast het werk weer een studie opgepakt, de masteropleiding Geriatriefysiotherapie te Zwolle. Dit is een mooie verdieping van mijn kennis en het past goed bij wat ik wil, voor nu en voor de toekomst. Medio 2016 hoop ik deze met goed gevolg af te sluiten.

Binnen ons werk help je mensen niet alleen door de lichamelijke klachten op te lossen, maar ook door ze in een gesprek zelf blijvend de kennis mee te geven om de klachten in het vervolg te voorkomen: een blijvende verandering voor een prettig toekomst dus. Voor mijn gevoel is deze band binnen de ouderenzorg misschien nog wel persoonlijker en vooral dit aspect spreekt mij erg aan.

In mijn vrije tijd ben ik graag met muziek bezig. Zo zing ik bij verschillende projectkoren in Friesland en speel ik thuis geregeld piano. Maar ookmet een kopje thee en een goed boek op de bank kan ik mij heerlijk ontspannen.

Naam Wieke de Groot