Vitaliteit Werkt bij AB Vakwerk

Eind april heeft AB Vakwerk een enquête gehouden over vitaliteit waar bijna 800 mensen aan hebben meegedaan. Dat is veel. Van de respondenten vindt 90% vitaliteit ‘zeer belangrijk’. Van de groep beweegt 60% procent regelmatig en geeft aan vaak gezond te eten. De enquête werd opgezet door een stagiaire en onder respondenten werden prijzen verloot die gerelateerd waren aan welzijn.

Uit de enquête kwam naar voren dat er behoefte was aan gezondheidschecks, sportactiviteiten (individueel of in teamverband) of aandacht voor het tegengaan van werkstress. In vervolg op de enquête organiseert AB Vakwerk in week 43 een vitaliteitsweek in Friesland en Noord-Holland met workshops, healthchecks en een gezondheidsmarkt waarin deze onderwerpen allemaal aan bod komen. Medewerkers kunnen zich laten informeren over hun eigen gezondheid en proeven aan verschillende workshops zoals Yin Yoga en Mindfulness.

We hebben een mooie groep docenten en trainers die deze workshops gaan geven. Raffie Flash gaat de workshops Mindfulness in Sneek verzorgen en Margreeth van Oord in Zwaagdijk. Wanda Menke verzorgt de Yin Yoga in Zwaagdijk, Raffie Flash en Emrik Suichies de Yin Yoga in Sneek. Daarnaast gaan we ook nog NES-scans doen op de gezondheidsmarkt.

Vitaliteit werkt bij AB Vakwerk!

yoga