Zin in warmte, ontspanning en lekker eten?

Dan is dit misschien een leuk idee.

Van 26 mei t/m 2 juni organiseren wij een Yogaretreat op het Italiaanse platteland. Actief en ontspannen onder de Italiaanse zon, te midden van rust en natuurlijke schoonheid genieten van vers, biologisch eten en natuurlijk van Yoga.

   

In het groene hart van het prachtige Umbrië ligt La Locanda della Quercia Calante. Deze eeuwenoude Italiaanse boerderij is met zorg verbouwd en wordt omsloten door heuvels begroeid met bossen en weilanden. De rust en ruimte die het gebied uitademt, voelt als een zachte en welkome weldaad.
De eigenaren van Quercia Calante hebben er alles aan gedaan om energieneutraal en met respect voor de natuur hun accommodatie te beheren. Er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie. Alle kamers zijn vrijgemaakt van magnetische velden zodat gasten optimaal kunnen ontspannen. De heerlijke maaltijden worden bereid met lokale, verse producten. En dat proef je! De zwembaden zijn gevuld met bronwater. Dankzij de ronde, natuurlijke vormen, vulkanische rotspartijen en kabbelende watervalletjes, is het een genot om er in te baden.

La locanda beschikt over 2 sfeervolle yogastudio’s. Ieder met houten vloeren, grote raampartijen en magnifieke uitzichten.Tevens is er een buitendek waar je heerlijk kunt mediteren of yogalessen kunt volgen.

Zodra je er bent, merk je dat er met liefde en aandacht voor de accommodatie maar ook de gasten gezorgd wordt.

Uiteraard staat het je vrij om zo veel of zo weinig lessen te volgen als je zelf wilt. Dat is aan jou.Tijdens de retreat zijn er sowieso vrije middagen gepland. Lekker luieren bij het zwembad is geen straf. Wil je er een hele dag of meerdere dagen op uit, dan is ook dat de moeite waard. In de omgeving zijn meer dan genoeg mogelijkheden om je te vermaken.

En de prijs zal je verbazen. Eén ticket op basis van een tweepersoonskamer, inclusief volpension, kost slechts €830.

Nieuwsgierig geworden?